BRAND YOUR WEAR

Jouw project

Ben je een ondernemer? Zit je in een punkband? Wil je een streetwearlabel opstarten? Heeft je team iets te vieren? Is het tijd voor een professionele look op de werkvloer? Subleem Goods is specialist in de personalisatie van (bedrijfs)kleding en andere producten. Het maakt voor ons niet uit of je één of duizenden stuks wil. Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen en zorgen ervoor dat jij het gewenste eindproduct in handen krijgt.


Wij denken mee

Heb je alleen nog een vaag idee? Wij hebben aan een half woord genoeg en werken voor jou de beste mogelijkheden uit. Ook als je nog geen geschikt ontwerp of logo hebt, dan ben je bij Subleem Goods aan het juiste adres. Wij hebben designskills in huis en contacten met diverse gerenommeerde designers. Dus een idee op een bierviltje is voor ons al een hele mooie start.

 

Kleding of misschien andere producten?

Wij bieden je de beste merken en een enorm aanbod. Maar het stopt niet bij t-shirts met je logo. Door een smid handgemaakte bieropeners met je bedrijfsnaam? Wij hebben contact met verschillende soorten vakmensen voor jouw gepersonaliseerd eindproduct. Er is nog zoveel mogelijk naast de standaard merchandise of promo artikelen. Op deze manier kan je je echt onderscheiden van de rest.

We regelen het voor jou

Geen zin in contact met stugge bedrukkers en nukkige leveranciers? Wij weten waar we moeten zijn voor een topresultaat en bewaken het proces. We zorgen ervoor dat het proces weer is wat moet zijn;  leuk en met een eindresultaat om trots op te zijn. 

 

Laten we je idee gaan realiseren

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer je meer wilt weten over alle mogelijkheden. Wie weet kunnen we dan binnenkort jouw brainwave concreet maken in een fantastisch eindproduct.

 

Contact

Je bereikt ons snel en eenvoudig via:

  • E-mail:                             info@subleem.nl
  • Telefoon/Whatsapp:    +31614773141
  • Chat:                                rechtsonder op de website

Of met het contactformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.