Over ons

We leven in digitale tijden. En toch gaat er niets boven een echte handdruk en producten die je daadwerkelijk kan voelen.

Een ontwerp of logo is schitterend op een scherm, maar komt pas echt tot zijn recht als je ermee rond kan lopen. In het echt. 

Vanuit dit gevoel en de passie voor ontwerp en mooie producten zijn we gestart deze zaken te combineren. Voor ons draait het om het toepassen van een logo of ontwerp. En dan met name op iets wat een verlengstuk is van jezelf, namelijk je kleding. Hierbij werken we nauw samen met ambachtslieden en vakmensen. We combineren daarbij de nieuwste technieken met eeuwenoude ambachten. Precies zoals de stad Eindhoven van waaruit we dit doen.

 

Lennart, Subleem Goods.

Subleem Goods

Onze naam is de combinatie van het embleem en subliem. De filosofie hierachter is dat we het embleem (logo of ontwerp) op een voetstuk zetten. En onze missie is om dat subliem goed te doen.

Brand your wear

Subleem Goods is jouw adres voor personaliseerde bedrijfskleding, promowear, teamwear, merchandise en nog veel meer. We bedrukken kleding en bewaken het hele proces. Onze connecties en knowhow zorgen ervoor dat eindproduct iets is om trots op te kunnen zijn. Wij nemen het uitzoekwerk uit handen en regelen het voor jou! Brand your wear!

Onze gegevens

Subleem Goods

Hurksestraat 19

5652AH Eindhoven


info@subleem.nl

https://www.subleem.nl


Tel: +31614773141

 

Kvk nr:  67169422

BTW nr: op aanvraag

Rek. nr: NL47 INGB 0007 6144 50