TRansferpers

Bij Subleem Goods maken we heel vaak gebruik van onze transferpers. Dit is een pers die door middel van hitte en druk transfers en ontwerpen kan persen op bijvoorbeeld kleding. Door de temperatuur en duur van het persen in te stellen kunnen we zo voor verschillende materialen gebruik maken van de transferpers. Daarnaast is het ook van belang dat de druk juist is ingesteld voor het materiaal en textiel dat we bedrukken.

Bedrukken van transfers

Eén van de meest gebruikte bedrukkingen met onze pers zijn transfers. Dit zijn voorgedrukte afbeeldingen, logo's of ontwerpen die we met de transferpers aanbrengen op bijvoorbeeld een t-shirt. De lijmlaag van de transfer krijgt een verbinding met de vezels van het textiel, door middel van druk, temperatuur en een bepaalde tijdsduur.  Na dit proces van bedrukken zit de transfer muurvast en kan het vele jaren worden gedragen en gewassen. 

Flexfolie met een transferpers

Met onze heatpress kunnen we ontwerpen in flexfolie duurzaam bedrukken op kleding. Door de warmte en druk zal het uit flexfolie gesneden ontwerp op de stof worden geperst. We halen daarna de drager eraf en het folie blijft achter op het bedrukte kledingstuk. Hierdoor gaat het jarenlang mee!

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over dit proces van transfers en folie in combinatie met de transferpers? Neem dan contact met ons op. Het is bij ons tevens mogelijk je eigen transfers en kleding te bedrukken met onze pers. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.