Verschil met bijvoorbeeld tshirtdeal?

Er zijn in de markt voor het bedrukken van t-shirts en andere kleding talloze spelers. Wat is dan het verschil tussen Subleem Goods en bijvoorbeeld tshirtdeal? Is het de prijs, zijn het de mogelijkheden of is het juist de snelheid?

Onze persoonlijke aanpak

Een heel groot verschil tussen ons en andere grote aanbieders is wel onze persoonlijke aanpak. Wij werken niet met onpersoonlijke ontwerpmodules maar staan je persoonlijk bij in het maken van de juiste keuzes. Een ander punt waarin wij ons onderscheiden van concullega's als bijvoorbeeld tshirtdeal is onze knowhow van design en ontwerpen. Wij zijn

dus niet slechts een textielbedrukker, maar begeleiden het hele proces van ontwerp tot product.

Onze mogelijkheden in bedrukking

Het is onze overtuiging dat er voor elke wens gekeken moet worden wat de beste methode en techniek is. Wij kiezen dus niet standaard voor één techniek als bijvoorbeeld zeefdruk of borduren. We zijn van mening dat elke techniek voor- en nadelen heeft en dit helemaal afhankelijk is van jouw wensen. Wij adviseren hierbij zodat je de juiste keuze kan maken.

En de prijs?

Het ontwerpen en maken van gepersonaliseerde kleding is maatwerk. Wij geloven dus niet in een vast menu van mogelijkheden en prijzen. Op basis van jouw wensen bepalen we dan wat de mogelijkheden zijn en welke prijs daaraan vast hangt. En deze prijs is altijd heel scherp in vergelijking met de zogenaamde budgetaanbieders. 

Voor welke aanbieder moet ik dan kiezen?

Dat is helemaal aan jou. Maak je keuze op basis van je wensen en de mogelijkheden. Ga je alleen voor een hele lage prijs of bijvoorbeeld een "gratis t-shirt"? Of ga je voor een aanbod waarbij het totaalplaatje helemaal klopt.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan helemaal vrijblijvend contact met ons op. Zo maak je uiteindelijk zelf de beste keuze.